OBVESTILO o pripravi sprememb in dopolnitev Javnega razpisa o dodeljevanju pomoči za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Gornja Radgona za leto 2016

datum: 23.03.2016

kategorija: Sporočilo za javnost

OBVESTILO o pripravi sprememb in dopolnitev Javnega razpisa o dodeljevanju pomoči za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Gornja Radgona za leto 2016 (PDF)

* * * 

OBVESTILO

o pripravi sprememb in dopolnitev Javnega razpisa o dodeljevanju pomoči za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Gornja Radgona za leto 2016

 

Spoštovani,

v zvezi z Javnim razpisom o dodeljevanju pomoči za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Gornja Radgona za leto 2016, ki je bil objavljen na spletni strani Občine Gornja Radgona, dne 11. 3. 2016 vas obveščamo, da so v pripravi spremembe in dopolnitve javnega razpisa.

Sama vsebina javnega razpisa se s spremembami in dopolnitvami ne bo spremenila, spremembe so nastale zaradi poenostavitve in poenotenja obsega dokazil k posameznim ukrepom ali zaradi jasnejšega razumevanja razpisa in razpisnih pogojev. V posledici navedenega bo podaljšan tudi rok za oddajo vlog na javni razpis, kakor tudi rok za odpiranje vlog.

Glede na to, vse potencialne prijavitelje vljudno prosimo, da z oddajo svojih vlog počakate do objave sprememb in dopolnitev predmetnega javnega razpisa.

Za vaše razumevanje se vam zahvaljujemo.


S spoštovanjem, 

                                                                                         OBČINSKA UPRAVA
                                                                                 OBČINE GORNJA RADGONA