Končno poročilo projekta »Izdelava video almanaha občinskih cest in izdelava ocene poškodovanosti v občini Gornja Radgona«

datum: 20.02.2020

kategorija: Sporočilo za javnost

Objavljamo končno poročilo projekta »Izdelava video almanaha občinskih cest in izdelava ocene poškodovanosti v občini Gornja Radgona« (Ljubljana, 8. 11. 2019), ki ga je izdelal izvajalec DFG CONSULTING, d.o.o.. 

Pomemben sestavni del poročila je ocena poškodovanosti občinskih cest v občini Gornja Radgona, ki je bila na podlagi izvedenega video snemanja občinskih cest pripravljena po posebni metodologiji s stanjem cest v obdobju med 29. 8. 2019 in 13. 9. 2019.

Poročilo je bilo predstavljeno na Predstavitvi izdelanega video almanaha in ocene poškodovanosti občinskih cest v občini Gornja Radgona - 28. januarja 2020.

 

Končno poročilo projekta »Izdelava video almanaha občinskih cest in izdelava ocene poškodovanosti v občini Gornja Radgona« (november 2019) (PDF) (velikost 8,8 MB)

Ocena poškodovanosti cest v občini Gornja Radgona - Seznam najbolj poškodovanih asfaltnih cest po KS v občini (stanje september 2019) (PDF)

 

Karta z grafičnim prikazom ocene poškodovanosti cest v občini Gornja Radgona preko prostorskega informacijskega sistema občine PISO 
(za ogled ocen poškodovanosti posameznih cest je potrebno karto dovolj približati in uporabiti legendo)