Brezplačna delavnica na temo Zaključni računi za društva in druge nevladne organizacije - 20. 2. 2020

datum: 13.02.2020

kategorija: Sporočilo za javnost

Občina Gornja Radgona obvešča vsa društva in druge nevladne organizacije v občini, da Lokalna razvojna fundacija (LRF) za Pomurje organizira v okviru Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja brezplačno delavnico na temo Zaključni računi za društva in druge nevladne organizacije, ki bo v četrtek, 20. 2. 2020 ob 15.30 uri na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci.

Program delavnice:

  • Spremembe in nove določbe zakonov s področja davčne zakonodaje v letu 2020
  • Aktualna problematika pri poslovanju društev in zavodov ter priprava zaključnega računa za društva in zavode

Delavnica je brezplačna, vendar so zaradi lažje organizacije obvezne predhodne prijave: spletna prijava ali preko telefona na 02 538 13 54 ali na e-naslov matejka@lrf-pomurje.si.

Več informacij o delavnici najdete v priponki ali na spletni strani Lrf za Pomurje: https://www.lrf-pomurje.si/zakljucni-racuni-za-drustva-in-zavode-4-brezplacne-delavnice-v-pomurju/

 

VABILO in PROGRAM - brezplačna delavnica na temo Zaključni računi za društva in druge nevladne organizacije - februar 2020 (PDF)

Vabilo-Zaključni računi za društva - LRF za Pomurje-februar 2020 Vabilo-Zaključni računi za društva - LRF za Pomurje-februar 2020-program