Obvestilo o objavi: Javni natečaj za Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva za leto 2016 (rok za prijavo je 13. 5. 2016)

datum: 21.03.2016

kategorija: Razpis

Občina Gornja Radgona obvešča javnost o Javnem natečaju za Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva za leto 2016: 

"Na pobudo Evropske komisije je letos že desetič razpisana Evropska nagrada za spodbujanje podjetništva, ki prepoznava in priznava najbolj uspešne spodbujevalce podjetništva v Evropi, predstavlja najboljše podjetniške prakse, povečuje zavedanje o dodani vrednosti podjetništva ter spodbuja in navdihuje potencialne podjetnike. 

K sodelovanju so vabljene vse podporne institucije za podjetništvo in inovativnost, ki imajo status nacionalne organizacije, mestne ali krajevne skupnosti, regije in druge skupnosti pa tudi javno-zasebna partnerstva med javnimi organi in podjetniki, izobraževalni programi in poslovne organizacije. 

Javna agencija SPIRIT Slovenija vas kot nacionalni koordinator javnega natečaja vabi, da v svojem okolju spodbudite potencialne prijavitelje. Pojasnila in prijavni obrazci so na voljo na spletnih straneh: www.spiritslovenia.si in www.podjetniski-portal.si

Prijave pošljite na predpisanem obrazcu najkasneje do 13. maja 2016 do 10.00 ure."

Povezave do javnega natečaja:
http://www.spiritslovenia.si/razpisi/2016-02-22-Javni-natecaj-za-Evropske-nagrade-za-spodbujanje-podjetnistva-za-leto-2016
http://www.podjetniski-portal.si/index.php?t=News&id=4731