Seznam lokalnih ponudnikov hrane s kontakti ter spletni portali ponudnikov lokalne hrane

datum: 30.03.2020

kategorija: Sporočilo za javnost

Z namenom podpore lokalnim pridelovalcem in predelovalcem hrane, objavlja Občina Gornja Radgona seznam lokalnih ponudnikov s kontakti, in sicer teh, ki so še pred kratkim prodajali na Kmečki tržnici v Gornji Radgoni ter Kmečki tržnici na meji v Gornji Radgoni.

Zainteresirani kupci kontaktirajte na navedene številke in se dogovorite za varen način nakupa.

Seznam lokalnih ponudnikov s kontakti - marec 2020 (PDF)

Seznam lokalnih ponudnikov-Kmečka tržnica-03-2020-OGR-tabela Seznam lokalnih ponudnikov-Kmečka tržnica-03-2020-OGR-portali


SPLETNI PORTALI PONUDNIKOV LOKALNE HRANE

Vse pridelovalce in ponudnike lokalne hrane obveščamo, da se lahko brezplačno predstavite na sledečih javnih spletnih portalih:

 

Spletna podatkovna baza Prlekija na dlani 
www.viaprlekija.si
(Ponudniki lokalne prehrane na območju LAS Prlekija, ki pokriva upravni enoti Gornja Radgona in Ljutomer ter aplikacija Via Prlekija).

 

Spletni portal Kupujmo domače 
www.kupujmodomace.si 
(Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije)

 

Spletni portal 
www.inno-rural.si 
(Lokalna! Zdrava! Hrana! Projekt UIA – Urban Soil 4 Food)

 

Namen portalov je pomagati slovenskim pridelovalcem in predelovalcem hrane, da z oglaševanjem preko spleta povečajo neposredno prodajo na kmetiji, na drugi strani pa omogočiti slovenskim potrošnikom nakup lokalne, sveže, pristne domače hrane.

K obisku navedenih portalov torej vabljeni vsi zainteresirani kupci, saj je nakup lokalne, sveže in pristne domače hrane seveda možen tudi v teh kočljivih časih.

Podpirajmo domače!