Podpis pogodbe o prodaji zemljišč v Industrijski coni Mele

datum: 06.05.2022

kategorija: Sporočilo za javnost

ŽUPAN OBČINE GORNJA RADGONA IN PODJETJE GMW D.O.O. PODPISALA POGODBO O PRODAJI ZEMLJIŠČ V INDUSTRIJSKI CONI MELE


Župan Občine Gornja Radgona, Stanislav Rojko,  je dne 4. maja 2022, podpisal pogodbo o prodaji zemljišč v Industrijski coni Mele podjetju GMW d.o.o. iz Turjanec. Površina zemljišč, ki so predmet prodaje znaša 32.667 m2, vrednost teh zemljišč pa 539.422,00 EUR.

Omenjeno podjetje je zemljišča v industrijski coni kupilo z namenom pridobitve novih površin za širitev svoje dejavnosti, saj beleži konstantno rast, trenutno razpoložljivi prostori podjetja pa so postali premajhni. Podpisnica pogodbe, direktorica Petra Weindorfer in ob njej prisoten Aleš Adanič, sta bila zelo vesela, da so sedaj vzpostavljeni vsi pogoji za razvoj in širitev dejavnosti podjetja GMW d.o.o. na območju naše občine.

S to prodajo zemljišč Občina Gornja Radgona uspešno nadaljuje projekt širitve Industrijske cone Mele. V letih 2022 in 2023 je načrtovana izgradnja gospodarske javne infrastrukture, ki bo omogočila številnim podjetjem, dosedanjim kupcem zemljišč v industrijski coni, nemoten potek gradnje njihovih poslovnih objektov, občina pa bo lahko nadaljevala s prodajo trenutno še prostih zemljišč v naši industrijski coni.

 

Izjava za javnost

Skica zemljišč v IC Mele, prodanih podjetju GMW d.o.o.

Skica zemljišč prodanih GMW d.o.o. v IC Mele