Obvestilo - začasni prometni režim na območju avtobusne postaje od 12. januarja 2022 naprej (Projekt »Krožišče v centru mesta Gornja Radgona«)

datum: 07.01.2022

kategorija: Sporočilo za javnost

OBVESTILO ZA JAVNOST - Projekt »Krožišče v centru mesta Gornja Radgona« – začasni prometni režim na območju avtobusne postaje od 12. januarja 2022 naprej (PDF) - 7. 1. 2022

 

OBVESTILO ZA JAVNOST

Projekt »Krožišče v centru mesta Gornja Radgona« – začasni prometni režim na območju avtobusne postaje od 12. januarja 2022 naprej
 

Celotno javnost ter posebej vse občanke in občane Občine Gornja Radgona obveščamo, da bo v sredo, 12. januarja 2022, izbrani izvajalec del GMW d.o.o. iz Turjancev pričel z izvajanjem gradbenih del pri ureditvi novega krožišča v centru mesta Gornja Radgona.

Od tega dne naprej bo zaradi izvajanja gradbenih del v celoti zaprt uvoz na avtobusno postajo iz smeri Lenarta, in sicer vse do poslovnega prostora Urarstvo Budja. V celoti bo zaprto tudi parkirišče pred avtobusno postajo, ki se bo od tega dne naprej v celoti preselila na lokacijo spodnje avtobusne postaje pri železniški progi.

Parkirni prostori bodo v tem času zagotovljeni samo na zgornjem parkirišču nad avtobusno postajo, do katerega bo dostop iz smeri Prešernove ceste omogočen enako kot je bilo že do sedaj, prav tako pa na voljo ostajajo drugi parkirni prostori po mestu. Dostop s smeri Lenarta in Radencev bo omogočen preko prilagojenega uvoza iz Partizanske ceste mimo objekta Nove kreditne banke Maribor (v tem delu bo dosedanji enosmerni promet začasno spremenjen v dvosmerni promet, tri parkirna mesta ob robu pločnika pa bodo zaradi normalnega odvijanja dvosmernega prometa ukinjena!). Do vseh lokalov, ki se nahajajo na območju avtobusne postaje, bo omogočen peš dostop po pločniku iz smeri Prešernove ceste in po stopnicah iz smeri zgornjega parkirišča nad avtobusno postajo.

Vljudno prosimo in vas pozivamo, da začasno spremenjen prometni režim na tem območju našega mesta sprejmete z razumevanjem in veliko mero strpnosti. Po dokončanju bo namreč ta za Občino Gornja Radgona pomembna investicija v veliki meri vplivala na izboljšanje kvalitete življenja vseh občanov, predvsem pa prebivalcev večjega dela našega mesta.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Priloga:

  • GRAFIKA spremenjenega prometnega režima na območju avtobusne postaje od 12. 1. 2022 naprej

OBVESTILO-Prometni režim na AP v času izgradnje krožišča-2022OBVESTILO-Prometni režim na AP spremenjen v času izgradnje krožišča-od 12.1.2022 naprej