Obvestilo o zapori državne ceste skozi mesto Gornja Radgona in naselje Podgrad, zaradi gradnje transportnega vodovoda, od 18. 5. do 27. 7. 2015

datum: 13.05.2015

kategorija: Sporočilo za javnost

OBVESTILO O DELNI ZAPORI CESTE (PDF) 

Podjetje TELEG-M d.o.o. je posredovalo OBVESTILO O DELNI ZAPORI CESTE, s katerim se obvešča vse udeležence v prometu, da bo zaradi gradnje transportnega vodovoda v mestu Gornja Radgona in naselju Podgrad od 14. 5. 2015 do 27. 7. 2015, DELNA ZAPORA državne ceste skozi Gornjo Radgono (od rondoja do gasilskega doma) in Podgrad (od gasilskega doma v smeri proti Apačam). V navedenem času so možni občasni krajši zastoji, zato predlagajo, da udeleženci, ki niso namenjeni v mesto Gornja Radgona, izberejo vzporedne ceste. Hvala za razumevanje!

* * *

V sklopu projekta Oskrba s pitno vodo Pomurja – sistem C, gradnja transportnega vodovoda, tudi občina obvešča javnost o delni zapori državne ceste skozi mesto Gornja Radgona in naselje Podgrad, od ponedeljka 18. 5. 2015 do predvidoma 27. 7. 2015.

Mesto Gornja Radgona je specifično, kjer glavna državna cesta samo mesto v bistvu loči na dva skoraj ločena dela in obvozi po mestu (še posebej za tovorni promet) dejansko niso mogoči.

V zvezi s tem želi občina pravočasno obvestiti marsikaterega udeleženca (ki bi v bistvu samo peljal skozi mesto – »tranzitni udeleženec«), da je mogoče bolje izbrati vzporedne ceste in tako vsem nam zagotoviti malenkost znosnejše razmere na cesti in ob njej.