Možnost brezplačnega pravnega svetovanja za občane Občine Gornja Radgona

datum: 08.05.2014

kategorija: Sporočilo za javnost

OBVESTILO (PDF)

Obvestilo o izvajanju BPP Zavod PIP MS v OGR 2014-LOGO PIP.jpg 

OBVESTILO
o možnosti brezplačnega pravnega svetovanja
za občane Občine Gornja Radgona
 

Občina Gornja Radgona je v letu 2014 pristopila k sofinanciranju pisarne brezplačne pravne pomoči in tako v letošnjem letu svojim občanom omogoča brezplačno pravno svetovanje v okviru poslovalnic Zavoda PIP v Murski Soboti in Mariboru. Do brezplačnega pravnega svetovanja so upravičeni vsi občani občine Gornja Radgona (pravno svetovanje ni namenjeno pravnim osebam).

Pravniki Zavoda PIP nudijo svetovanje z vseh pravnih področij. Tako v Zavodu PIP izvajajo pravno svetovanje na področju varstva človekovih pravic, civilnega prava, statusnega prava, prava varstva potrošnikov, upravnega prava, delovnega prava, prava socialne varnosti, kazenskega prava in prekrškov ter na drugih področjih, kjer je pravno varstvo potrebno.

Pravno svetovanje poteka po sistemu predhodnega naročanja zgolj osebno v poslovalnicah Zavoda PIP v Murski Soboti (Zvezna ulica 10 – stavba Pokrajinske in študijske knjižnice) in Mariboru (Gosposvetska cesta 83 – bližina študentskega kampusa).

Želeli bi vas opozoriti, da se je potrebno na brezplačno pravno svetovanje predhodno naročiti, in sicer vsak delovnik med 9. in 13. uro na telefonski številki (02) 535 27 60 (Murska Sobota) in (02) 234 21 46 (Maribor).

Več informacij na: www.zavodpip.si