Tradicionalni krajevni Leopoldov sejem - 15. novembra 2009 v Gornji Radgoni

datum: 14.11.2009

kategorija: Prireditve

 

Občina Gornja Radgona, v nedeljo, 15. novembra 2009, organizira tradicionalno vsakoletni Leopoldov sejem na Trgu svobode v Gornji Radgoni.

Tradicionalni krajevni LEOPOLDOV SEJEM, se bo odvijal v nedeljo, 15. novembra 2009 na Trgu svobode v Gornji Radgoni, v času od 7. do 16. ure.

Sejemsko prireditev vsako leto popestrimo s ponudbo domače in umetnostne obrti posameznikov ter poskrbimo za  kulinarično in vinsko ponudbo iz občine Gornja Radgona, Pomurja in od drugod.

K sodelovanju povabimo vsa društva iz občine Gornja Radgona in iz sosednjih občin, da sodelujejo, da s svojo prisotnostjo na svoj izviren način obogatijo sejemsko vzdušje, širši javnosti predstavijo svojo edinstveno dejavnost ter tako poskrbijo za spodbujanje krajevnega gibanja in ne nazadnje tudi turistično podobo celotne občine in regije.

Na letošnjem sejmu bodo sodelovali študenti medicinske fakultete iz Maribora, kjer bodo pripravili več delavnic. Na njih bodo ljudi na zanimiv in vzpodbuden način osveščali o številnih dejavnikih tveganja za srčno žilne bolezni ter preko pestrega programa skušali vzpostaviti vrzel medgeneracijskega sodelovanja.

Hkrati obveščamo in prosimo za razumevanje vse stanovalce, ki živijo in ki imajo dovoz s Trga svobode, da bo zaradi zaprte ceste dostava z avtomobili do 16. ure onemogočena.

Vabljeni!

OBČINA GORNJA RADGONA