Spletna navodila oz. kratke e-knjižice na temo varčevanja z energijo in zmanjševanja izpustov CO2 v ozračje – Podnebju in okolju prijazna vožnja, dom, učilnica in pisarna

datum: 21.09.2009

kategorija: Sporočilo za javnost

Spletna navodila oz. kratke e-knjižice na temo varčevanja z energijo in zmanjševanja izpustov CO2 v ozračje – Podnebju in okolju prijazna vožnja, dom, učilnica in pisarna, ki jih je ob evropskem tednu mobilnosti in v okviru kampanje "Ukrepi za podnebje – Energija za jutri" izdalo Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji, si lahko ogledate v priponkah spodaj.

Kratka in preprosta navodila ter nasveti, opremljeni s številnimi aktivnimi povezavami, so družbeno koristna in torej namenjena vsem – od otrok do starejših občanov, saj praktično svetujejo, kako lahko vsak med nami pripomore k učinkovitejšemu boju proti podnebnim spremembam. Navodila so vsesplošno družbeno koristna, saj skrb za čistejše okolje postaja naša realnost. Zato želimo pomagati pri okoljskem osveščanju naših občank in občanov tudi s pomočjo objave navodil na naši spletni strani.ČAS JE ZA EKOVOŽNJO!ČAS JE ZA EKOVOŽNJO!

E-knjižica -€“ ČAS JE ZA EKOVOŽNJO! (pdf)ČAS JE ZA EKODOM!ČAS JE ZA EKODOM!
E-knjižica -€“ ČAS JE ZA EKODOM! (pdf)

ČAS JE ZA EKOPISARNO!
E-knjižica -€“ ČAS JE ZA EKOPISARNO! (pdf)

ČAS JE ZA EKOŠOLARJE!
E-knjižica -“ ČAS JE ZA EKOŠOLARJE! (pdf)