BREZPLAČNA BORZA DELA - na spletni strani Podjetniško razvojne agencije Gornja Radgona

datum: 24.05.2007

kategorija: Aktualni dogodki

Na območju Pomurja je stopnja brezposelnosti na nezavidljivo visoki ravni in je že vrsto let nad slovenskim povprečjem. V mesecu februarju 2007 je bila stopnja brezposelnosti za UE Gornja Radgona ocenjena na 11.8 %. Ekonomska moč prebivalstva je v Pomurski regiji najslabša in dosega le dobre tri četrtine slovenskega povprečja. Zaostajanje pa se po tem kazalcu celo povečuje.

Z namenom posledično prispevati k izboljšanju k zaposlitvene situacije, smo na internetnih straneh Podjetniško razvojne agencije Gornja Radgona, http://www.pora-gr.si, uvedli novo rubriko ZAPOSLOVANJE. Na omenjenem portalu, je tako omogočeno vsem pravnim in fizičnim subjektom na območju UE Gornja Radgona oddati ponudbo ali povpraševanje za prosto delovno mesto.

Na osnovi velike obiskanosti naše internetne strani (v mesecu aprilu je imela 2.857 obiskov), smo se odločili za omenjeno rubriko. S tem uresničujemo enega izmed zastavljenih ciljev, da v Podjetniško razvojni agenciji Gornja Radgona pomagamo z različnimi vzvodi podjetniški sferi ter tako omogočiti povpraševanje po delovnih mestih in ponudbo po delu.

Omeniti velja tudi to, da je objava oglasa brezplačna in brez dodatnih obveznosti. Zato vas v primeru, da imate potrebo po delavcu vabimo, da si ogledate našo internetno stran in oddate svoj oglas. Prav tako vabimo tudi vse, ki se želite zaposliti (določen/nedoločen čas ali študentsko delo), da to izrazite na našem spletnem portalu.

Obilo uspeha in srečno roko pri iskanju.


Podjetniško razvojna agencija Gornja Radgona