Prireditev Urbani gladiator - 26. septembra 2020 v Gornji Radgoni

datum: 24.09.2020

kategorija: Prireditve

URBANI GLADIATOR v Gornji Radgoni 

Urbani gladiator združuje rekreacijo na prostem, premagovanje ovir, druženje, teambuilding in nepozabno doživetje, v katerem je do sedaj sodelovalo že več kot 4 tisoč sodelujočih – športnih navdušencev, rekreativcev in tudi profesionalnih športnikov. Namen dogodka je sodelujočim omogočiti gibanje na malo drugačen način, medsebojno povezovanje in sodelovanje ob obilici smeha in zabave. Vse to so do sedaj okusili že v vseh večjih mestih, denimo: v Ljubljani, Mariboru, Celju in tudi Portorožu. Letos se bo karavana urbanega gladiatorja (v soboto, 26. septembra od 11. ure dalje) mudila IZKLJUČNO  v Gornji Radgoni. Poleg vsega naštetega je dogodek tako še dodatna dodana vrednost, ki bo doprinesla k promociji našega mesta tudi izven meja lokalne skupnosti. Zastavljen je namreč tudi kot športni dan s spoznavanjem lokalnega okolja; trase potekajo skozi mesto, kar sodelujočim ob fizični aktivnosti omogoča tudi spoznavanje kulturnih in naravnih znamenitosti, ki jih pri nas zagotovo ne manjka.

Urbani gladiator bo potekal po dveh trasah, dolgih približno 6 in 12 kilometrov. Skupine (sestavlja jih lahko od 2 do 10 članov) se same odločite, katero traso izbrati, lahko pa pot vmes preusmerite tudi na daljšo traso. Ovire bodo različne – od preskakovanja ognja, teka po stopnicah na grad, premetavanja gum do plazenja pod bodečo žico.

Vaša občina vas in vaše prijatelje tako vabi na nepozabno doživetje, ki vas bo razgibalo, nasmejalo in navdušilo… sestavite svojo ekipo, jo prijavite in se nam pridružite v soboto, 26. septembra!

Vabljeni!

Več dodatnih informacij o obeh dogodkih na spletu: 

http://fatburn.si/fb/urbani-gladiator-gornja-radgona/  

https://www.facebook.com/rekreacijanaprostem

https://www.facebook.com/radgonski.kickboxing.klub

https://www.facebook.com/events/725131034885659/

www.kultprotur.si

Instagram: urbanigladiator

Plakat-Urbani gladiator-Gornja Radgona plakat-26.09.2020 


OBVESTILO KULTPROTUR Gornja Radgona:

26. 9. 2020 predviden PIKNIK V PARKU PRESTAVLJEN NA MAJ 2021

Žal ​nam je v tem letu poleg korone, velikokrat zagodlo tudi vreme. Zaradi slabe vremenske napovedi za petek in soboto smo se odločili, da Piknik v parku 2020 odpovemo oz. prestavimo na maj 2021. Upamo, da nam bodo razmere takrat bolj naklonjene in se bomo družili bolj sproščeno in v lepem vremenu.