Vzpostavljen Facebook profil občine

datum: 29.10.2019

kategorija: Sporočilo za javnost

Občina Gornja Radgona je vzpostavila javni Facebook profil, kot dodaten sodoben informacijski kanal za namen obveščanja javnosti.

Na tem FB profilu se bodo v bodoče glede na potrebe objavljale koristne in zanimive informacije za občane in ostale prebivalce ter vse obiskovalce naše občine. Gre za namen razširitve dosega informiranja javnosti o delu in aktivnosti občine.

FB profil Občine Gornja Radgona se lahko na FB najde s pomočjo iskalnega niza @obcina.gor.radgona ali "Občina Gornja Radgona". Neposredno pa je dosegljiv s klikom na spodnjo povezavo:  https://www.facebook.com/obcina.gor.radgona/ ali fb.me/obcina.gor.radgona/  

Vljudno vabljeni k ogledu – ogled profila in vseh javnih objav je možen tako za uporabnike kot za neuporabnike Facebooka.

Vse zainteresirane uporabnike Facebooka vabimo k všečkanju profila, s čimer začnete slediti bodočim objavam na profilu.  Pomembno je, da se s FB profilom občine doseže čim večje število sledilcev iz lokalnega okolja, predvsem čim več občanov in ostalih prebivalcev, da bodo objavljene informacije dosegale čim večji krog ljudi, ki so jim namenjene.  

 

Seveda pa vsekakor še naprej vsi zainteresirani za aktualne informacije spremljajte uradno spletno stran Občine Gornja Radgona www.gor-radgona.si, saj bodo na FB profil deljene le določene novice iz spletne strani občine.