Snemanje TV oddaje "Polka in majolka" - 13. aprila 2012 v Hiši penin Frangež

datum: 03.04.2012

kategorija: Aktualni dogodki

Plakat-snemanje oddaje Polka in majolka-13.04.2012-Hiša penin Frangež.jpg


Vinska hiša »Hiša penin Frangež« po krajšem zimskem predahu vabi
dne 13. aprila 2012 na prijetno skupno druženje in ogled snemanja televizijske oddaje »Polka in majolka«, v Hercegovščak pri Gornji Radgoni. Pričetek dogodka, kakor tudi samega televizijskega snemanja bo točno ob 19.00 uri, zato priporočajo, da pridete na dogodek nekoliko prej.

Navedenega dne so poskrbeli tudi za brezplačen prevoz z njihovim turističnim vlakcem, ki bo vse od 17.30 ure naprej vsakih nekaj minut prevažal obiskovalce prireditve iz avtobusne postaje Gornja Radgona do Hiše penin Frangež ter nazaj, tako da lahko svoje osebne avtomobile obiskovalci pustijo na javnem parkirišču pred avtobusno postajo v Gornji Radgoni.

Zaradi velikega zanimanja za obisk navedene prireditve ter tudi zaradi omejitve samih sedežev, priporočajo rezervacijo prostih mest na številko telefona: 031-553-580 (Valerija Frangež) ali preko e-pošte na naslov: .

Poskrbeli so, da bo navedeni kulturni večer tudi kulinarično obarvan, zato so v goste povabili vrhunskega kulinarika, Matjaža Pozderca iz Ljubljane, da pa bo večer zares popoln, bodo obiskovalce razvajali z njihovimi hišnimi peninami in vini.

Vljudno vabljeni!

Valerija in Jernej Frangež
Hiša penin Frangež
Hercegovščak 40
9250 Gornja Radgona

www.f-p.si
e-mail:


Hiša penin Frangež-Tabla.jpg