Poziv vsem zainteresiranim podjetjem in podjetnikom ter javnim zavodom in društvom v občini Gornja Radgona - KADROVSKO-OBČINSKE ŠTIPENDIJE 2008

datum: 05.12.2007

kategorija: Sporočilo za javnost

POZIV!Spoštovani!

Župan Občine Gornja Radgona bo, že četrto leto zapored, v skladu s 6. členom Pravilnika o dodeljevanju KADROVSKO-OBČINSKIH ŠTIPENDIJ v občini Gornja Radgona, v mesecu januarju 2008 objavil najavo javnega razpisa za dodeljevanje kadrovsko-občinskih štipendij, v kateri bo tudi navedel, za katere deficitarne poklice se bodo razpisale štipendije za šolsko oz. študijsko leto 2008/09.

Ker so kadrovsko-občinske štipendije namenjene tako za gospodarsko kot negospodarsko dejavnost, pozivamo vsa zainteresirana podjetja in podjetnike iz območja občine Gornja Radgona, da podajo svojo izjavo o skupnem štipendiranju z Občino Gornja Radgona ter podatke o vrstah kadrov, ki jim jih primanjkuje in so jih pripravljeni štipendirati, ter vse javne zavode in društva, ki delujejo na območju občine Gornja Radgona, da posredujejo svoje potrebe po kadrih.

Vse zainteresirane pozivamo, da izpolnijo priloženo izjavo "Izjava o skupnem štipendiranju z Občino Gornja Radgona" in jo posredujejo na Podjetniško razvojno agencijo Gornja Radgona po:
- pošti na naslov: Podjetniško razvojna agencija Gornja Radgona, Trg svobode 12, 9250 Gornja Radgona ali
- po faksu: 02/564-82-09 ali
- po e-mailu: tatjana.methans@pora-gr.si.Izjava o skupnem štipendiranju z Občino Gornja Radgona se nahaja tudi na spletni strani Podjetniško razvojne agencije Gornja Radgona www.pora-gr.si.Kontakta oseba: Tatjana Methans, tel.: 02/564-82-08 in 040-455-140. ROK ZA POSREDOVANJE PODATKOV JE 31.12.2007.Priponke:Poziv in izjava za štipendiranje 2008 (PDF)
Izjava o skupnem štipendiranju z Občino Gornja Radgona (DOC)